Hvordan tager man en backup?

Skal du f.eks opdatere WordPress eller andet software i dit webhotel, kan det være en god idé at tage en backup inden du påbegynder opdatering.

Du tager en backup via kontrolpanelet på følgende måde:

Step 1 I kontrolpanelet klikker du på Sikkerhedskopi.

Sådan eksporteres der backup Step 1

Step 2 Her på siden får du flere muligheder, blandt andet at bestille en fuld backup her og nu men også mulighed for at hente en backup fra sidste 30 dage

Sådan eksporteres der backup Step 2

Step 3 Ønsker du en her og nu backup, klikker du på Download a Full Account Backup

Sådan eksporteres der backup Step 3

Step 4 Herefter indtastes din email og klik på Generér sikkerhedskopi. Serveren pakker en backup til dig og sender dig en mail når den er klar.

Sådan eksporteres der backup Step 4