Opsætning af catchall adresse

Sådan opsætter du catchall på dit domæne. Først logger du ind i kundeområdet her, og tilgår dashboardet.

Step 1 Under dit dashboard klikkes først på Webhotel / Mailhotel og dernæst på den service du ønsker at tilføje aliaser på.

Sådan opsætter du catchall på dit domæne Step 1

Step 2 Login på kontrolpanelet.

Sådan opsætter du catchall på dit domæne Step 2

Step 3 Klik på Standardadresse

Sådan opsætter du catchall på dit domæne Step 3

Step 5 Hvis du har flere domæner så vælg det domæne du ønsker catchall på i dropdown menuen og skriv den email du ønsker posten går til.
Tryk på Skift

Sådan opsætter du catchall på dit domæne Step 4