Jeg har foretaget en ændring og gemt den, men det hjælper ikke?

Hvis du har foretaget en ændring i en af dine DNS-zoner, og har husket at gemme ændringer, er der sandsynligvis ingen fejl, medmindre det er angivet i kontrolpanelet.

Den såkaldte "fejl" vil i stedet være, at dine gamle DNS oplysninger er midlertidigt gemt i din internetudbyder router, i din egen lokale router eller på din PC.

Prøv derfor først at fjerne de midlertidigt gemte zone filer fra din computer. Klik her for at læse hvordan du gør.

Løser dette ikke problemet, kan det skyldes, at din internetudbyders eller din lokale router også har gemt oplysninger. Midlertidigt gemte DNS oplysninger fjernes normalt automatisk indenfor 24 timer. Såfremt fejlen ikke er forsvundet efter 24 timer, bedes du kontakte vores support.