Hvordan forbinder jeg til databasen?

Eftersom vore servere kører med PHP som det eneste server-side scriptingsprog, vil vi vise hvordan en forbindelse til din database oprettes via PHP.

Den mest anmindelige metode, til at oprette forbindelse til sin MySQL database, er på følgende måde:

Udskift "brugernavn", "adgangskode" og "database" med de oplysninger du indtastede, da du oprettede databasen i dit kontrolpanel.

Der kan læses mere om kommunikationsmulighederne mellem PHP og MySQL her: http://dk.php.net/manual/en/ref.mysql.php.